duty free cigarettes
Zdrowo i smacznie - Przepisy kulinarne - Zdrowa kuchnia - Panga po w?osku

Panga po w?osku

Sk?adniki:

  • 4 filety z pangi
  • 200 g mro?onej fasolki szparagowej (zielonej)
  • 2 wi?ksze pomidory mog? by? z puszki
  • 1/2 czerwonej papryki
  • 3 ?y?ki oliwy z oliwek lub innego dobrego oleju
  • natka pietruszki
  • papryka chili
  • sl i pieprz

Sposb wykonania:

Fasolk? ( ci?t?) wrzuci? na posolony wrz?tek i ugotowa?. Pomidory sparzy?, zdj?? skrk?, usun?? pestki, pokroi? w grub? kostk?.
Papryk? pokroi? w paseczki. Filety sma?y? po 5 min. z ka?dej strony. Doprawi? sol? , pieprzem, chili.
Do ryby doda? fasolk?, papryk? i pomidory. Dusi? 4 minuty. Przed podaniem posypa? natk?.
Smacznego!
 
Przepisy przepis
przepis na